Solutii de finantare pentru corporatii

Solutii de finantare

Ai nevoie de capital pentru investitii sau ai un proiect special pe care vrei sa il dezvolti, noi am dezvoltat pentru tine diverse solutii de finantare - de la produse simple pana la solutii complexe.  

 

Evolutie prin inovatie

Evolutie prin flexibilitate

 

 

Descriere solutii de finantare pentru corporatii

Prin solutiile de finantare a activitatii curente oferite de Alpha Bank Romania, dispui de fluxurile de numerar necesare desfasurarii activitatii de zi cu zi, cheltuieli curente sau sezoniere, procese de productie cu ciclu lung de fabricatie, decalaje intre incasari si plati.

Indiferent de natura nevoilor companiei tale, poti opta pentru:

  • finantarea activitatii curente;
  • linie de credit multioptionala (cash & non-cash), multiclient si multivaluta acoperind o multitudine de scopuri;
  • linie de credit pentru scontarea biletelor la ordin, cecuri, cambii;
  • factoring cu si fara recurs;
  • reverse factoring.

Iti suntem alaturi pentru eficientizarea activitatii si pentru o mai buna gestionare a resurselor financiare.

Poti accesa piete sau nise prin cautiuni, garantii bancare si acreditive, care iti vor permite sa nu afectezi capitalul de lucru si sa iti dezvolti activitatea. Noi iti putem oferi solutii atat individual cat si in parteneriatele incheiate cu EBRD si IFC de tipul Trade Facilitation.

Indiferent daca ai in vedere finantarea capitalului de lucru, a investitiilor sau efectuarea unei achizitii, specialistii nostri in domeniul creditarii vor colabora cu tine pentru a gasi cele mai bune solutii, urmarind nevoile si proiectele tale de dezvoltare in afaceri, oferind totodata un suport financiar adecvat in linie cu un parteneriat consolidat pe termen lung.

De asemenea, poti accesa solutii de finantare pe termen mediu sau lung destinate acoperirii cheltuielilor de capital si extinderii afacerii pe termen lung. Acestea pot fi finantate cu ajutorul imprumuturilor la termen pentru realizarea de noi obiective sau capacitati de productie, achizitionarea/ dezvoltarea/ retehnologizarea/ modernizarea unitatilor de productie utilajelor, instalatiilor prin:

  • finantarea investitiilor;
  • finantarea proiectelor;
  • finantari structurate - structuram clientilor nostri corporate solutii de finantare care adreseaza nevoi complexe.

Echipa directiei de specialitate ofera consultanta bancara si instrumentele necesare, generand solutii specifice nevoilor grupului din care faceti parte. Indiferent daca aveti in vedere finantarea capitalului de lucru, a investitiilor sau efectuarea unei achizitii, specialistii nostri in domeniul creditarii vor colabora cu dvs. pentru a personaliza o solutie financiara urmarind nevoile si proiectele dvs. de dezvoltare in afaceri, oferind un suport financiar adecvat in linie cu un parteneriat consolidat pe termen lung.