Avem proiecte de viata diferite

Creditul Alpha Rapid le sustine pe toate.

O casa noua, sa o renovam pe cea veche, o masina noua sau poate sa ne refinantam un imprumut mai vechi. Cu creditul de nevoi personale Alpha Rapid ai tot suportul pe care ti-l doresti si poti lua pana la 90.000 de lei. Perioada de rambursare este intre 6 si 60 de luni.

Exemplu de calcul

Pentru un imprumut de 20.000 lei pe 5 ani, cu dobanda fixa 8,5% p.a., rata lunara de plata este de 410 lei, valoarea totala platibila 25.009 lei, DAE 9,68% p.a.

Pentru un imprumut de 20.000 lei pe 5 ani, cu dobanda fixa 15.00% p.a., rata lunara de plata este de 476 lei, valoarea totala platibila 28.937 lei, DAE 16,98% p.a. In calculul DAE / valoarea platibila au fost incluse: dobanda platibila de catre client pe toata perioada de creditare, comisionul de analiza dosar 240 lei, comisionul lunar de administrare cont curent 2,5 lei.

In cadrul valorii totale platibile de client si calcului DAE nu sunt incluse cheltuielile care nu sunt cunoscute si administrate de catre Banca, respectiv, dar fara a se limita la acestea, costurile ocazionate cu taxa de inregistrare la RNPM. Oferta dedicata clientilor care incaseaza salariul intr-un cont curent deschis la Alpha Bank Romania. DAE este determinata in scop informativ si va putea suferi modificari. Alpha Rapid, creditul de nevoi personale fara garantie imobiliara se acorda pe o perioada intre 6 luni si 60 luni.