Avem proiecte de viata diferite

Creditul Alpha Rapid le sustine pe toate.

O casa noua, sa o renovam pe cea veche, o masina noua sau poate sa ne refinantam un imprumut mai vechi. Cu creditul de nevoi personale Alpha Rapid ai tot suportul pe care ti-l doresti si poti lua pana la 90.000 de lei. Perioada de rambursare este intre 6 si 60 de luni.

Exemplu de calcul

Pentru un imprumut de 20.000 lei pe 5 ani, cu dobanda fixa 8,5% p.a., rata lunara de plata este de 410 lei, valoarea totala platibila 25.100 lei, DAE 9,85% p.a. Pentru un imprumut de 20.000 lei pe 5 ani, cu dobanda fixa 15,00% p.a., rata lunara de plata este de 476 lei, valoarea totala platibila 29.028 lei, DAE 17,15% p.a. In calculul DAE / valoarea platibila au fost incluse: dobanda platibila de catre client pe toata perioada de creditare, comisionul de analiza dosar 240 lei, comisionul lunar de administrare cont curent 4 lei.

In cadrul valorii totale platibile de client si calcului DAE nu sunt incluse cheltuielile care nu sunt cunoscute si administrate de catre Banca, respectiv, dar fara a se limita la acestea, costurile ocazionate cu taxa de inregistrare la RNPM. Oferta dedicata clientilor care incaseaza salariul intr-un cont curent deschis la Alpha Bank Romania. DAE este determinata in scop informativ si va putea suferi modificari. Alpha Rapid, creditul de nevoi personale fara garantie imobiliara se acorda pe o perioada intre 6 luni si 60 luni.