Creditul Alpha Rapid

Fericirea celor dragi e si fericirea ta. Si in 2018.

Acum ai doua motive in plus sa alegi creditul Alpha Rapid si sa te bucuri impreuna cu cei dragi de lucrurile care va unesc.

Bucura-te de oferta speciala pentru Alpha Rapid cu dobanda variabila sau pentru Alpha Rapid cu dobanda fixa, intre 20 februarie - 30 martie:

In plus, beneficiezi de:

  • Rate incepand de la 100 lei / luna

  • Raspuns pe loc pentru suma imprumutata

  • Procedura simplificata

imagine campanie alpha rapid

 

Foloseste calculatorul de mai jos si vezi calculul orientativ pentru creditul tau.

Ca sa beneficiezi de oferta speciala, alege sa incasezi salariul intr-un cont Alpha Bank si trimite solicitarea de credit online. Te sunam noi si stabilim toate detaliile.

Consulta detaliile in regulament.

 

Calculator

Exemplu de calcul

Pentru un imprumut de 4.850 lei pe 5 ani, cu dobanda fixa 9,6% p.a., rata lunara de plata este 102 lei, valoarea totala platibila 6.340 lei, DAE 11.82% p.a. In calculul DAE / valoarea totala platibila au fost incluse: dobanda platibila de catre client pe toata perioada de creditare, comisionul lunar de administrare cont curent 2,5 lei, taxa de inregistrare Arhiva Electronica 64 lei. Calcul efectuat considerand reducerea de 1 punct procentual aferenta aplicarii online si a incasarii salariului intr-un cont curent deschis la Alpha Bank Romania. DAE este determinata în scop informativ si va putea suferi modificari.