Alpha Rapid - creditul de nevoi personale

 

Renoveaza-ti casa, redecoreaza-ti spatiul preferat sau indeplineste-ti orice dorinta cu creditul Alpha Rapid.

Ia-ti credit de nevoi personale pentru ce vrei tu! 

Oferta de credit valabila pentru proiecte noi si refinantare externa. 

 

Calculator

 

 

Conditii de acordare

  • esti cetatean roman, rezident in Romania si ai cel putin 18 ani si maxim 70 de ani la data ultimei scadente a creditului;
  • poti fi salariat, minim 1 an vechime totala neintrerupta in munca, din care ultimele 3 luni la actualul loc de munca sau 12 luni vechime neintrerupta la actualul loc de munca, pensionar sau poti avea o profesie liberala cu o experienta de cel putin 1 an;
  • cu un venit minim de 1.100 lei;
  • cand aplici pentru credit trebuie sa ne furnizezi un numar de telefon fix sau mobil cu abonament unde poti fi contactat, de la domiciliul tau sau resedinta si un numar de telefon fix de la locul actual de munca;
  • vom lua in calcul o gama foarte larga de venituri pentru care poti aduce documente justificative, inclusiv cele provenite din alte surse de venit decat cele salariale (pensii, drepturi de autor, venituri din profesii liberale etc.);
  • in cazul creditelor Alpha Rapid fara ipoteca in euro, trebuie sa prezinti si un fideiusor (girant);
  • se accepta pana la 2 codebitori;
  • in cazul creditului Alpha Rapid garantat cu depozit colateral: este necesara constituirea unui depozit colateral pentru garantarea creditului, cu respectarea conditiilor impuse de banca si nu trebuie sa prezinti documente privind veniturile.

 

Exemplu de calcul DAE pentru Alpha Rapid negarantat (lei)

Pentru un imprumut de 25.000 lei pe o durata de 5 ani cu o dobanda variabila: de la 8,55% (formata din marja 5,90% și dobanda de referinta IRCC 2,65%) cu o rata lunara de 518,77 lei, valoarea totala platibila este de 31.213,56 lei, DAE 9,53%; pana la 16,55% (formata din marja 13,90% și dobanda de referinta IRCC 2,65%) cu o rata lunara de 620,53 lei, valoarea totala platibila este 37.319,48 lei, DAE 18,51%.

Pentru un imprumut de 25.000 lei pe o durata de 5 ani cu o dobanda fixa: de la 9,50% cu o rata lunara de 530.30 lei, valoarea totala platibila este de 31.905,39 lei, DAE 10,56%; pana la 19.60% cu o rata lunara de 662.05 lei, valoarea totala platibila este 39.810,31 lei, DAE 22,11%.

*) Dobanda de referinta IRCC (stabilita de BNR), este cea aplicabila pentru Trimestrul 3/2022.

**) In calculul DAE (dobanda anuala efectiva) au fost incluse: dobanda achitata de catre client pe toata perioada de creditare, comisionul lunar de administrare a contului curent 5,25 lei, taxa de inregistrare la Registrul National de Publicitate Mobiliara 87,60 lei. Facilitatile se considera acordate pe o perioada de 60 luni și rambursare in rate egale, cu un comision de analiza de zero lei.

***) Analizeaza cu atentie implicatiile creditului si asigura-te ca il poti rambursa la termen. Variatia indicelui de referinta din componenta dobanzii variabile, modificarea veniturilor proprii, cât si posibilele fluctuatii ale cursului de schimb valutar, ar putea afecta capabilitatea de a achita ratele la credit.
Calculul este efectuat pentru clientii care incaseaza salariul/pensia lunar intr-un cont curent deschis la Alpha Bank Romania. Valoarea DAE este determinata in scop informativ și poate suferi modificari.