Black Friday, Craciun, Revelion, vacanta de iarna, plus o multime de dorinte

 

E clar, a inceput sezonul cumparaturilor pe banda rulanta, iar atunci cand ai de doua ori mai multe planuri, meriti de două ori mai multe beneficii. Bucura-te de tot ce iti doresti cu Pachetul Alpha All Inclusive!

 

Oricare ti-ar fi dorintele solicita pana la 31 decembrie 2019 pachetul promotional si bucura-te de oferta speciala!

 

 

Descopera ofertele Alpha Shop pe www.alphacards.ro. Faci cumparaturi, acumulezi puncte si le transformi in cadouri pe placul tau atunci cand faci o achizitie in magazinele partenere.

 

Campania este valabila pana la 31 decembrie 2019 si este supusa unor termene si conditii.
Vezi regulamentul campaniei.

Exemplu de calcul pentru Alpha Rapid: Pentru un imprumut de 15.000 lei pe 5 ani, cu dobanda variabila de 10,71% p.a. (formata din marja: 8,05% si dobanda de referinta IRCC 2,66%), rata lunara de plata este de 324 lei, valoarea totala platibila 19.586 lei, DAE 11.622% p.a. Rata dobanzii si DAE au fost calculate luand in considerare IRCC valabil pentru trimestrul 4 - 2019. In calculul DAE / valoarea totala platibila au fost incluse: dobanda platibila de catre client pe toata perioada de creditare, comisionul de analiza dosar 0 lei, comisionul lunar de administrare cont curent 2,5 lei. In cadrul valorii totale platibile de client si calculul DAE nu sunt incluse cheltuielile care nu sunt cunoscute si administrate de catre Banca, respectiv, dar fara a se limita la acestea, costurile ocazionate cu taxa de inregistrare la RNPM . Oferta dedicata clientilor care incaseaza salariul intr-un cont curent deschis la Alpha Bank Romania. DAE este determinata in scop informativ si va putea suferi modificari.

 

Exemplu calcul DAE pentru Alpha MasterCard Credit: Pentru o limita de credit in valoare de 5.367 lei pe o durata de 12 luni, dobanda este de 24,61% p.a. pentru plati la comercianti si respectiv 27,61% p.a. pentru retrageri de numerar, variabila pe toata durata contractului, fiind formata din dobanda de referinta IRCC (2,66%) la care se adauga marja bancii (21,95% pentru plati la comercianti si respectiv 24,95% pentru retrageri de numerar) care este fixa pe toata durata contractuala. Dobanda Anuala Efectiva (D.A.E.) este de 28,17% p.a. Suma totala de rambursat de catre client este de 6,511.26 lei, incluzand costul de emitere in valoare de 10 lei si costul anual de administrare a cardului in valoare de 20 lei. Limita de credit se ramburseaza in 12 rate lunare, din care primele 11 rate vor fi egale cu suma minima de plata, urmand ca rata finala sa lichideze valoarea totala a creditului, incluzand dobanzi si alte costuri aferente. Prezentul exemplu de calcul, in vigoare la data de 01.10.2019, este aplicabil daca valoarea totala a creditului este trasa imediat si in intregime.