Pachetul Alpha All Inclusive

Pentru tot ce trebuie si pentru tot ce iti place.

 

Adu bucurie in viata ta exact cand iti doresti si solicita
Pachetul Alpha Rapid cu dobanda variabila + AlphaCard de Cumparaturi.

 

Ai la indemana un card de cumparaturi avantajos si un credit de nevoi personale cu reducere.

 

 

 

Descopera ofertele Alpha Shop pe www.alphacards.ro. Faci cumparaturi, acumulezi puncte si le transformi in cadouri pe placul tau atunci cand faci o achizitie in magazinele partenere.

 

Campania este valabila pana la 31 ianuarie 2019 si este supusa unor termene si conditii.
Vezi regulamentul campaniei.

Exemplu de calcul pentru Alpha Rapid: Pentru un imprumut de 4.760 lei pe 5 ani, cu dobanda variabila de 9,53% p.a. (formata din marja: 6,4% si dobanda de referinta ROBOR 3M 3,13%), rata lunara de plata este de 100 lei, valoarea totala platibila 6.456 lei, DAE 14.37% p.a. Cotatia ROBOR 3M este cea comunicata de BNR in data de 28.11.2018. In calculul DAE / valoarea totala platibila au fost incluse: dobanda platibila de catre client pe toata perioada de creditare, comisionul de analiza dosar 240 lei, comisionul lunar de administrare cont curent 2,5 lei, taxa de inregistrare Arhiva Electronica 64 lei. Calcul efectuat considerand reducerea de 2 puncte procentuale aferenta pachetului Alpha All Inclusive. DAE este determinata în scop informativ si va putea suferi modificari.

 

Exemplu calcul DAE pentru Alpha MasterCard Credit: Pentru o limita de credit in valoare de 5,367 lei pe o durata de 12 luni, dobanda este de 24,23% p.a. pentru plati la comercianti si respectiv 27,23% p.a. pentru retrageri de numerar, variabila pe toata durata contractului, fiind formata din dobanda de referinta ROBOR 6M (3,23%) la care se adauga marja bancii (21,00% pentru plati la comercianti si respectiv 24,00% pentru retrageri de numerar) care este fixa pe toata durata contractuala. Dobanda Anuala Efectiva (D.A.E.) este de 27,92% p.a. Suma totala de rambursat de catre client este de 6,533.41 lei, incluzand costul de emitere in valoare de 10 lei si costul anual de administrare a cardului in valoare de 20 lei. Limita de credit se ramburseaza in 12 rate lunare, din care primele 11 rate vor fi egale cu suma minima de plata, urmand ca rata finala sa lichideze valoarea totala a creditului, incluzand dobanzi si alte costuri aferente. Prezentul exemplu de calcul, in vigoare la data de 30.07.2018, este aplicabil daca valoarea totala a creditului este trasa imediat si in intregime.